Meo Auxilio vindt het van groot belang dat iedereen kennis krijgt over ons lichaam en over de wijze waarop we gezondheidsklachten kunnen voorkomen en bestrijden. Daarom worden workshops, presentaties en cursussen aangeboden met als doel de kennis die er is te delen.

Bijeenkomsten op maat

Meo Auxilio biedt een grote keuze aan workshops, presentaties en cursussen in diverse categorieën. Over (bijna) iedere gezondheidsprobleem kan uitvoerig worden uitgelegd wat de oorzaken zijn en welke invloed voeding kan hebben op (het voorkomen van) het ontstaan en het bestrijden van de klachten. In cursussen wordt dieper ingegaan op de orthomoleculaire geneeskunde.

Op basis van uw wensen wordt gezorgd voor de workshop, presentatie of cursus. Wij doen onze uiterste best voor het organiseren van “het perfecte leermoment”.

Wanneer u belangstelling heeft voor een specifieke workshop, presentatie of cursus, neem dan even contact op, telefonisch of via het contactformulier.

Inschrijven

Door op de onderstaande knop te drukken, kunt u zich inschrijven door het invullen van een aanmeldingsformulier. Voor aanvullende vragen kunt het het contactformulier invullen of even bellen.

Inschrijven