De naam Meo Auxilio, komt uit het Latijn en betekent
“Met hulp van mij”.

Vaak is een eerste stap naar begeleiding voor gezonde voeding een hele grote. Wanneer je mensen vraagt wat is het belangrijkst in uw leven, is gezondheid het meest beantwoord.

Wat doet u aan uw gezondheid? Dat blijkt men moeilijk te kunnen beantwoorden want aan 3 stuks fruit en 200 gram groente komt men vaak niet aan toe.Er zijn veel redenen te vinden om (nog) niets aan uw gezondheid te doen. Het (ongezonde) leven gaat echter door. Hoe eerder u de stap zet, hoe eerder u aan een gezonder leven begint, met meer plezier en met meer energie.

Laat u eens nakijken door een specialist op orthomoleculair gebied, want een gezond leven levert meer plezier en meer energie.Na afloop van een consult weet u meer over uw gezondheid en over eventuele voedingstekorten.

Voor afspraken en informatie kunt u hier klikken.

Eerst voeding dan medicijnen

Voeding is de sleutel tot de kwaliteit van uw leven. Goede voeding is te allen tijde het beste medicijn. Wanneer uw lichaam kan putten uit alle ingrediënten die het nodig heeft voor reguliere en herstelwerkzaamheden, zal de weerstand van uw lichaam enorm verbeteren en zal er minder snel celdegeneratie (dus veroudering) plaatsvinden.