Mijn naam is Ineke Haisma en ik ben orthomoleculair therapeut. Sinds 2005 run ik mijn praktijk Meo Auxilio in het mooie coulisselandschap van het buitengebied van Marum. Ik help mensen met allerlei gezondheidsklachten en overgewicht.
Daarnaast ben ik auteur van onder meer drie boeken, cursusmateriaal en de online cursus ‘Met Verstand Gezond’ en ben ik docent. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de website  www.metverstandgezond.nl.

Mijn interesse in voeding is al op jonge leeftijd gewekt. Ik ben opgegroeid als boerendochter en mijn vader was met de koeien al actief met voeding en suppletie. Hij gaf de koeien algophos (mineralen uit de zee) als aanvulling op het standaard veevoer en had daardoor gezondere koeien. Mijn interesse voor goede, eerlijke en natuurlijke voeding was gewekt.

Mijn passie voor voeding en lifestyle kon ik later kwijt in als eigenaar van een restaurant. We werkten alleen met ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Dat smaakte niet alleen beter, maar was ook gezonder. De passie voor voeding is dan ook nooit overgegaan.

Eerlijke voeding zorgt er voor dat ons lichaam gezond blijft. Alle regelsystemen in ons lichaam, zoals het spijsverteringssysteem en het hormonale systeem, blijven in balans en het lichaam kan zich beter verdedigen tegen virusinfecties en andere ziekteverwekkers.
Ik ben altijd op zoek naar de oorzaak van de gezondheidsklachten en probeer die oorzaak aan te pakken met voeding- en leefstijladviezen.

 

 

Mijn motto is:
Eerst voeding, dan medicijnen.